RSS


Naše vijesti, recenzije i članke možete preuzeti korištenjem popularnih RSS feedova. RSS koristi XML jezik pomoću kojeg sadržaji web stranice postaju dostupni svima koji ih žele iskoristiti za prikaz na vlastitim web stranicama ili pak objediniti u prikazu kroz popularne news aggregatore. Korištenjem RSS-a bit ćete automatski obaviješteni o novim sadržajima u okviru naših stranica.

RSS feedove možete iskoristiti kroz Internet browsere kao što su Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera i drugi, ili korištenjem zasebnih programa za tu namjenu poput FeedDeamon ili RSSOwl.

RSS je integrisan i u Windows Vista te Windows 7 operativne sisteme te ga možete iskoristiti kroz Feed Headlines gadget. Alternativno, na raspolaganju su vam i web bazirani RSS klijenti kao što su Google Reader.

Prilikom posjete stranicama HardwareBase.net bit ćete automatski obaviješteni o podršci za RSS ukoliko koristite jedan od navedenih browsera (uz prisustvo narančaste ikone koja simbolizira RSS podršku), dok naše RSS feedove možete dodati u vaš klijent i korištenjem adresa za pojedine feedove koje su navedene ispod.

HardwareBase.net RSS:

* Svi sadržaji: http://www.hardwarebase.net/rss
* Vijesti: http://www.hardwarebase.net/rss/vijesti
* Recenzije: http://www.hardwarebase.net/rss/recenzije
* Editorial: http://www.hardwarebase.net/rss/clanci
* Teme: http://www.hardwarebase.net/rss/teme
* Hardver: http://www.hardwarebase.net/rss/hardver
* Elektronika: http://www.hardwarebase.net/rss/elektronika
* IT biznis: http://www.hardwarebase.net/rss/it-biznis
* Igre: http://www.hardwarebase.net/rss/igre

Više informacija o samom standardu i RSS specifikacijama možete naći ovdje.

HardwareBase.net

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter