Marketing


Pitanje "zašto se reklamirati putem Interneta?" je stvari prošlosti, a pitanja koja se danas postavljaju su "Kako se reklamirati na Internetu?" i "Gdje je najbolje mjesto za moju reklamu?".

Odluka za reklamiranje putem Interneta je svakako prvi korak, no u obzir se svakako moraju uzeti izrada kvalitetne reklame te pronalazak odgovarajućeg izvora koji omogućava efikasan doseg ka ciljnoj publici te povrat uložene investicije.

Naši portali, Gadget.ba, HardwareBase.net i ITpro.ba vam omogućavaju upravo to, da na brz i efikasan način dosegnete ciljnu publiku te im predstavite svoje rješenje, proizvod ili uslugu. Zakup bannera se vrši na osnovu željenog broja prikaza što znači da vi preuzimate potpunu kontrolu nad vašom kampanjom te određujete koliko puta želite da se prikaže vaša reklama.

Neke od globalnih kompanija koje su se do sada oglašavale na našim portalima su AMD, AOC, Asus, DFI, G.Skill, Gigabyte, HP, Microsoft, MSI, OCZ Technology, Razer, Sapphire, SilverStone, Thecus te vodeće lokalne kompanije kao što su ComTrade, King, Genelec, PC Plus, Uni-Expert.

Detaljan cjenovnik reklamiranja na našim portalima sa jasno iscrtanim pozicijama i veličinom bannera možete preuzeti ovdje.

Za sva dodatna pitanja, pozivamo vas da nas kontaktirate.

HardwareBase.net
E-mail: [email protected]

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter